Ostali sportovi

Razbolio se u netom prije puta u Pariz: Sinner otkazao nastup na Olimpijskim igrama

Branimir Korać, HINA • srijeda, 24.07.2024.
Razbolio se u netom prije puta u Pariz: Sinner otkazao nastup na Olimpijskim igrama
Foto: EPA

Prvi tenisač svijeta Talijan Jannik Sinner povukao se s Olimpijskih igara u Parizu zbog upale krajnika, objavio je Talijan na društvenim mrežama.

Žalostan sam što vas moram obavijestiti da nažalost, neću moći sudjelovati na Olimpijskim igrama u Parizu, napisao je Sinner u objavi na X-u.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nakon kvalitetnih treninga na zemlji, počeo sam se osjećati loše. Proveo sam nekoliko dana odmarajući se i tijekom posjeta liječnik je ustanovio upalu krajnika i strogo mi savjetovao da ne igram. Razočaran sam jer su Olimpijske igre bile jedan od mojih glavnih ciljeva ove sezone. Jedva sam čekao imati čast predstavljati svoju zemlju na ovom vrlo važnom događaju. Sretno svim talijanskim sportašima," dodao je 22-godišnji Talijan.

Sinner je zbog bolesti i visoke temperature prvo odgodio put u Pariz, međutim kako se njegovo stanje nije popravilo otkazao je nastup na olimpijskom turniru koji počinje u subotu.

Ove godine Sinner je osvojio Australian Open, stigao do polufinala Roland Garrosa, te je po prvi puta u karijeri postao prvi igrač na ATP ljestvici.

Do sada je u karijeri osvojio 14 turnira, a još četiri puta je poražen u finalima.

Sinnerovo povlačenje znači da će drugi tenisač svijeta Novak Đoković biti prvi nositelj u pojedinačnom ždrijebu za muškarce.

Ždrijeb Olimpijskih igara bit će obavljen u četvrtak. test

FOTO: EPA/CAROLINE BLUMBERG

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!