Ostali sportovi

Cirkus na startu Olimpijskih igara, Argentina i Maroko završili susret više od četiri sata nakon početka

Branimir Korać • srijeda, 24.07.2024.
Cirkus na startu Olimpijskih igara, Argentina i Maroko završili susret više od četiri sata nakon početka
Foto: EPA

Početak olimpijskog nogometnog turnira nije bio dobar. Argentina i Maroko sastali su se u prvom susretu, on je produžen 15 minuta te je Argentina u 106. minuti došla do pogotka koji je u konačnici poništen, marokanski navijači su utrčali u teren, a meč se nastavio nakon više od sat vremena. Maroko je ipak slavio s 2:1..

Susret između Argentine i Maroka predstavljat će sigurno najčudnije i najbizarnije otvaranje natjecanja na olimpijskim igrama.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Maroko je upisao pobjedu 2:1, ali ono što se događalo u završnici susreta nešto je što još nismo vidjeli.

Marokanci su bolje krenuli i poveli s 2:0 golovima jednog od onih iz kvote starijih igrača, napadač Al Aina Soufiane Rahimi dva puta je tresao mrežu Rullija.

Argentina je smanjila zaostatak u 68. minuti preko Giuliana Simeonea, pritiskala je i tražila poravnanje i do njega je došla u 106. minuti pogotkom veznjaka Boce Cristiana Medine.

Već je bilo dovoljno kontroverzno što je Glenn Nyberg neobjašnjivo pokazao 15 minuta nadoknade, a nakon pogotka Medine na travnjak su utrčali bijesni marokanski navijači dok je dio njih bacao petarde prema Argentincima.

Igrači su se povukli u svlačionice vjerujući kako je susret okončan remijem, međutim saznali su kako još nije gotovo. Nyberg je tražio intervenciju VAR-a, a više od sata nakon pogotka Medine, on je poništen zbog zaleđa.

Igrači i suci vratili su se na travnjak jer je švedski sudac tražio da se odigraju još tri minute, nakon zagrijavanja su ih i odradili, ali bez novih pogodaka, ostalo je 2:1 za Maroko.

Nevjerojatno otvaranje Igara. test

EPA/CJ GUNTHER

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!