Nogomet

Vidin autogol ohrabrio Andorce, AEK kompromitirao visoku prednost

Branimir Korać, HINA • srijeda, 24.07.2024.
Vidin autogol ohrabrio Andorce, AEK kompromitirao visoku prednost
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL

Veležov krvnik, andorski Inter Escaldes, nosi za njega vrlo dobar rezultat iz Atene. Protiv nedvojbeno jačeg AEK-a izgubio je 4:3...

U prvom susretu 2. pretkola Konferencijske lige AEK je u Ateni pobijedio andorski Inter Club d'Escaldes sa 4:3, a bivši hrvatski reprezentativac Domagoj Vida je u 65. minuti zabio autogol.

Igraj na Konferencijsku ligu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Atenski sastav je nakon 53 minute igre vodio sa 4:0, no domaćin se potom opustio što je iskoristila andorska momčad smanjivši na 4:3.

AEK je poveo već u 6. minuti golom bivšeg igrača zagrebačkog Dinama Roberta Ljubičića, a na 2:0 je u 20. minuti povisio Levi Garcia. Mijat Gaćinović je u 31. minuti pogodio za 3:0, da bi Harold Moukoud u 53. zabio za velikih 4:0.

Gosti su smanjili u 65. minuti Vidinim autogolom. Bivši "Vatreni" je s ruba kaznenog prostora glavom želio vratiti loptu svom vrataru Thomasu Strakoshi, no učinio je to vrlo loše prebacivši ga.

U 75. minuti je Garcia mogao zabiti i svoj drugi gol na utakmici, no nije realizirao kazneni udarac. Tri minute kasnije Inter Escaldes je smanjio na 2:4 preko Sasche Andreua, a konačnih 3:4 je postavio Viti Martinez sedam minuta prije kraja.

Uzvrat je 1. kolovoza u Andorra la Velli. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!