Ostali sportovi

Nova runda hrvatskih olimpijaca otputovala za Pariz

Branimir Korać, HINA • četvrtak, 25.07.2024.
Nova runda hrvatskih olimpijaca otputovala za Pariz
Foto: Admir Buljubašić/HINA

Dan uoči svečanosti otvaranja Olimpijskih igara u Parizu za francusku prijestolnicu otputovalo je još šest sportskih uzdanica iz džuda, plivanja i stolnog tenisa, a na poprište Igara stigli su i sportaši koji su trebali otputovati dan prije.

Predvodnica džudaškog terceta je Barbara Matić, jedina koja ima iskustvo nastupa na OI otprije tri godine iz Tokija, a uz nju je i dvoje debitanata - Zlatko Kumrić i Katarina Krišto.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Matić će u petak imati i veliku čast jer će na svečanosti otvaranja predvoditi hrvatske sportaše u ulozi stjegonošice, a partner u nošenju nacionalne trobojnice joj je strijelac Giovanni Cernogoraz.

U petak su u Pariz krenule i najmlađa te najstarija hrvatska olimpijka, 17-godišnja plivačica Jana Pavalić te 43-godišnja stolnotenisačica Ivana Malobabić.

Nakon otkazanog leta dan ranije, u četvrtak su se u pariškom olimpijskom selu kompletirale i naše teniske uzdanice, Donna Vekić, Nikola Mektić i Mate Pavić pridružili su se Petri Martić koja je stigla dan prije. Prolongirani let za Pariz rezultirao je i kasnijim pridruživanjem hrvatskoj olimpijskoj delegaciji plivača Nikole Miljenićatest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!