Nogomet

Uremović: 'Tamo nas čekaju drugačiji uvjeti, moramo se maksimalno pripremiti'

Petar Jenjić • petak, 26.07.2024.
Uremović: 'Tamo nas čekaju drugačiji uvjeti, moramo se maksimalno pripremiti'
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL

Jedan od Hajdukovih strijelaca u pobjedi od 2:0, Filip Uremović, najavio je da će se morati dobro pripremiti za gostovanje kod HB Torshavna za tjedan dana...

Hajduk je stigao do pobjede od 2:0 protiv HB Tórshavna u prvoj utakmici drugog pretkola Konferencijske lige. Prvi pogodak na susretu postigao je Filip Uremović koji je dao svoj komentar na dvoboj. Prvo poluvrijeme bilo je dobro, dok u drugom je to bilo nešto slabije:

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ne bih rekao da smo pali, mislim da smo svi odigrali dobru utakmicu i radili što je trener od nas tražio. Ovo je velik korak za prolazak dalje, ali čeka se uzvrat. Tamo nas čekaju drugačiji uvjeti, umjetni teren, moramo se maksimalno pripremiti. Nikoga se ne smije podcijeniti, idemo po pobjedu."

Temperatura će biti 20 stupnjeva niža nego u Splitu.

"Odradili smo nekoliko treninga na umjetnoj travi, to je potpuno drugačiji stil. Odradit ćemo ih još nekoliko i što bolje se pripremiti. Čestitke i navijačima, lijepa atmosfera, uvijek je lijepo tako igrati."

Koliko Hajduk može bolje u uzvratu?

"Sigurno može bolje, oni su u kontinuitetu utakmica, nama je bila prva. Vjerujem kad se određeni igrači vrate u kadar i kad se proširimo da će biti jako dobro." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!