Tenis

Iskusni Argentinac i Meksikanac odnijeli titulu u parovima u Umagu

HINA, Mihaela Bradovski • subota, 27.07.2024.
Iskusni Argentinac i Meksikanac odnijeli titulu u parovima u Umagu
Foto: Srećko Niketić/PIXSELL

Argentinac Guido Andreozzi i meksički tenisač Miguel Reyes-Varela pobjednici su turnira parova na 34. izdanju Plava Laguna Croatia Opena u Umagu, a u finalu su sa 6:4, 6:2 svladali Francuze Manuela Guinarda i Gregoirea Jacqa...

Za 32-godišnjeg Andreozzija i 37-godišnjeg Reyes-Varelu to je prvi zajednički naslov, a Argentincu je to i prvi trofej na ATP Touru u karijeri. Reyes-Varela je u svom petom finala na ATP Touru osvojio drugi naslov. Prvi put je do pobjedničkog trofeja došao 2018. u Los Cabosu, kad mu je partner bio Salvadorac Marcelo Arevalo s kojim sada igra Mate Pavić.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Andreozzi i Reyes-Varela su u drugom kolu umaškog turnira spasili dvije meč-lopte u pobjedi nad Francuzom Jonathanom Eyssericom i Brazilcem Orlandom Luzom.

Guinard i Jacq su drugi tjedan zaredom došli do finala, ali su i dalje bez naslova na ATP Touru. Prije tjedan dana u Bastadu su ih u finalu pobijedili Brazilci Luz i Matos.

Pobjednicima je pripalo po 250 bodova te novčana nagrada od 30.610 eura koju će podijeliti. Francuzi su za plasman u finale dobili 150 bodova i 16.380 eura. test

ATP Umag, parovi - finale:
Guido Andreozzi / Miguel Reyes-Varela (Arg-Mek/4) - Manuel Guinard / Gregoire Jacq (Fra) 6:4, 6:2

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Povezani tagovi

TenisATP Tour
  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!