Ostali sportovi

Niz Hrvata već danas u akciji na Olimpijskim igrama, kreću i neki od aduta za odličja

Mihaela Bradovski • subota, 27.07.2024.
Niz Hrvata već danas u akciji na Olimpijskim igrama, kreću i neki od aduta za odličja
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Iako su neka natjecanja na Olimpijskim igrama počela i prije same ceremonije otvaranja Igara, danas je službeno prvi dan Olimpijskih igara u Parizu...

Već prvog dana Olimpijskih igara u Parizu, nastupit će i dio hrvatskih sportaša, među kojima su i neki koji se nadaju borbi za odličja.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvi će na borilište Damir Martin u veslačkom samcu, kvalifikacije u njegovoj disciplini počinju u devet sati, a Martinov nastup se očekuje nešto prije 9:15.

Kreću kvalifikacije i za gimnastičare pa će tako u akciji biti i Aurel Benović i Tin Srbić. Benović ima dvostruki program, na rasporedu su prvo kvalifikacije u preskoku, a zatim i na parteru, a između njegovih kvalifikacija, svoje na preči odradit će Tin Srbić. Gimnastičari su u akciji od 11:30.

Osim Martina kvalifikacije imaju i veslačka braća Lončarić, oni u dvojcu na pariće nastupaju oko 11:40.

U teniskom turniru danas će u akciji biti Nikola Mektić i Mate Pavić od 12 sati protiv Dominika Koepfera i Jan-Lennarda Struffa, a istovremeno igrat će i Petra Martić protiv Cristine Bucse.

Rukometaši također danas startaju i to susretom protiv Japana, jedinim susretom u kojem je Hrvatska izraziti favorit. Dvoboj počinje u 14 sati.

Sat vremena kasnije kreće i kanuist na divljim vodama Matija Marinić koji danas ima na rasporedu dvije kvalifikacijske vožnje.

Na kraju dana, s početkom u 20:45 sati, svoj meč prvog kola stolnoteniskog turnira odigrat će Tomislav Pucar protiv Alžirca Mehdija Bouloussetest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!