Vodeni sportovi

Braća Lončarić: 'Kako idu Olimpijske igre, tako ćemo se samo dizati'

Petar Jenjić • subota, 27.07.2024.
Braća Lončarić: 'Kako idu Olimpijske igre, tako ćemo se samo dizati'
Foto: Damir Senčar/HINA

Do plasmana u polufinale dvojca na pariće stigli su braća Anton i Patrik Lončarić. Premijerni nastup na Olimpijskim igrama prošao je jako dobro...

Braća Anton i Patrik Lončarić odradili su dobro svoju kvalifikacijsku skupinu i izborili polufinale dvojca na pariće, na svojim prvim Olimpijskim igrama. U izjavi za HRT bili su zadovoljni svojim nastupom:

Igraj na košarkaški olimpijski turnir na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Izbjegli smo ono čega smo se bojali, to je odlazak u repasaž. Jako smo krenuli i to nije bilo iznenađenje, ali problem je bio drugi dio. Neko smo se vrijeme tražili, ali smo se brzo našli pa nastavili još jače. Tribine kreću od jednog kilometra staze i stalna vika podigne vas na višu razinu."

Iza sebe ostavili su talijanske kolege:

"Vidjeli smo da su nas Talijani i Norvežani stiskali, a na kraju nismo se ispraznili do kraja. Zadovoljni smo trećim mjestom, dali smo sve od sebe i odradili dobru utrku. Zadovoljni smo mi, zadovoljan je trener."

Ovo im je prvi nastup na Olimpijskim igrama:

"Pritisak je bio velik, ali fokusirali smo se za sebe. Do jednog kilometra zvuči kao normalna utrka, a onda kreće publike što nemam priliku često vidjeti. Huk nam daje motiv, bio je užitak. Slijedi odmor, treninzi i polufinale u kojem ćemo pokazati sve. Mislim da smo spremni za borbu, osjećamo se lagano, imamo dosta još dosta toga za pokazati. Idemo korak po korak, kako natjecanje ide, tako ćemo i mi dizati."

Dodajmo i to da je polufinale na rasporedu u utorak od 11:10 sati. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!