Ostali sportovi

Benović: 'U finalu idemo na sve ili ništa'

Petar Jenjić • subota, 27.07.2024.
Benović: 'U finalu idemo na sve ili ništa'

Hrvatski gimanstičar Aurel Benović prokomentirao je za HRT svoje nastupe u kvalifikacijama Olimpijskih igara. Sada mu slijedi malo odmora pa posljednjeg gimnastičkog dana i finale...

Kvalifikacije preskoka dobro je odradio Aurel Benović koji je dao izjavu za HRT nakon uspješnog nastupa i ulaska u finale Olimpijskih igara:

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Mogu reći da sam malo tužan zbog partera, kad je završio došao sam do trenera i nismo znali što ćemo reći jedan drugome. Imam 24 godine, dosta vremena ispred mene. Nadam se da ću ga ustabiliti kao preskok. Uzet ću si dva, tri dana odmorim i da saniram ozljedu, imam problem sa zadnjom ložom, vučem je tjedan dana, s tim se borim. Mislim da sam fantastično odradio oba skoka, s početnim ocjenama 5.6, 5.6."

Veliku podršku imao je od bližnjih:

"Mogu reći da sam se osjećao sjajno. Već sam nastupao u Bercyju, bila je puna, a imao sam već šansu vidjeti toliku količinu ljudi. I djevojka mi je bila podrška, dodatna motivacija. Obitelj, brat, sestra, svi su me gledali preko malih ekrana i to sam odradio za njih."

Parter je bio bolji, ali isprofilirao se preskok. Devet je dana do finala.

"Uzet ću su malo odmora, nakon toga se vraćam treninzima. Neke greškice koje sam imao na prvom skoku pokušati popraviti i u finalu idemo na sve ili ništa. Oba skoka gađamo na ukopavanje i nadam se medalji." test

FOTO: Marko Banić/Reroot

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!