Ostali sportovi

Kombinacija 'Nadalcaraz' u prvom kolu izbacila šeste nositelje olimpijskog turnira u parovima

HINA, Mario Borko • subota, 27.07.2024.
Kombinacija 'Nadalcaraz' u prvom kolu izbacila šeste nositelje olimpijskog turnira u parovima
Foto: EPA

Španjolski dvojac Rafael Nadal i Carlos Alcaraz uspješno su krenuli u misiju osvajanja zajedničke zlatne medalje u konkurenciji parova. Španjolci su u prvom kolu u dva seta slavili protiv šestih nositelja iz Nizozemske...

Zvjezdani španjolski teniski par sastavljen od legendarnog Rafaela Nadala i aktualne superzvijezde Carlosa Alcaraza pobjednički je započeo svoj nastup na Olimpijskim igrama u Parizu.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nadal, koji je 14 puta podizao pobjednički pokal u pojedinačnoj konkurenciji u Roland Garrosu i aktualni pobjednik pariškog Grand slama Alcaraz na središnjem su terenu u prvom kolu sa 7:6 (4) 6:4 nadigrali šeste nositelje Argentince Maxima Gonzalesa i Andresa Moltenija.

Španjolci su u oba seta odmah na samom startu gubili svoj početni udarac, ali su se uspješno vraćali i za sat i 49 minuta opravdali ulogu favorita.

"Nadalcaraz", kako su se sami prozvali, u drugom će kolu igrati protiv pobjednika susreta između Nizozemaca Tallona Griekspoora i Wesleya Koolhofa te Mađara Martona Fucsovicsa i Fabiana Marozsánatest

EPA/DIVYAKANT SOLANKI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!