Ostali sportovi

Martin Sinković: 'Trebamo biti još bolji i vjerujem da ćemo se onda boriti za zlato'

HINA, Mario Borko • nedjelja, 28.07.2024.
Martin Sinković: 'Trebamo biti još bolji i vjerujem da ćemo se onda boriti za zlato'
Foto: HINA

Braća Valent i Martin Sinković koji su u nedjelju ostvarili plasman u polufinale dvojca bez kormilara na Olimpijskim igrama u Parizu zadovoljni su što su dobro odveslali utrku i jedva čekaju polufinale...

Trostruki osvajači olimpijske medalje braća Valent i u nedjelju s vrlo suvereno osigurali plasman u polufinale dvojca bez kormilara.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Njih su dvojica pobijedili u kvalifikacijskoj skupini s vremenom 6:35.28 ispred Rumunja Florina Sorina Lehacija i Florina Artenija (6:40.29) i Dovydasa i Domantasa Stankunas iz Litve (6:44.59).

"Jako smo zadovoljni, dobro smo odveslali utrku. Nismo ništa silili u startu, nego smo kroz sredinu utrke htjeli odraditi što bolje i prezadovoljni smo. Očekivali smo više od Rumunja, ali tko zna kakvi će biti u polufinalu. Sada znamo što treba raditi dalje, imamo iskustva i jedva čekamo polufinale i finale", rekao je Valent Sinković.

"Prva utrka ove godine da mogu reći da sam skroz zadovoljan i to mi jako drago. Vidjet ćemo u polufinalu, druge grupe su bile dosta gušće i neće biti ovako lagano. Trebat će još bolje odveslati, ali vjerujem da možemo i pokazali smo sada da smo opet u borbi za vrh i vjerujem da ćemo se boriti za zlato", nadovezao se Martin Sinković.

Polufinale je na rasporedu 31. srpnja u 10:34 h. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!