Sportnet

Brazilska plivačica potjerana s Olimpijskih igara, reprezentativni kolega upozoren

HINA, Petar Jenjić • nedjelja, 28.07.2024.
Brazilska plivačica potjerana s Olimpijskih igara, reprezentativni kolega upozoren
Foto: Damir Senčar/HINA

Brazilski olimpijski odbor odlučio je poslati kući plivačicu Anu Carolinu Vieru. Ona je s reprezentativnim kolegom Gabrielom Santosom napustila olimpijsko selo bez dogovora s vodstvom ekipe, a kasnije na "neuljudan i agresivan način" osporila odluku vodstva reprezentacije...

Brazilska plivačica Ana Carolina Vieira poslana je kući s Olimpijskih igara u Parizu, dok je njezin kolega Gabriel Santos dobio upozorenje nakon što su napustili selo bez dogovora s vodstvom ekipe, objavio je Brazilski olimpijski odbor (BOC).

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Dvoje plivača napustilo je Olimpijsko selo, u kojem boravi većina sportaša za vrijeme OI u Parizu, bez znanja vodstva ekipe, a njihov je prekršaj otkriven nakon njihovih objava na društvenim mrežama.

BOC je odlučio kazniti sportaše, ali je Vieira na "neuljudan i agresivan način" osporila odluku vodstva reprezentacije.

"Kao rezultat toga, Gabriel Santos je dobio upozorenje, dok je Ana Carolina Vieira je otpuštena iz delegacije. Ona će se odmah vratiti u Brazil", objavio je Brazilski olimpijski odbor.

"Nismo ovdje došli na odmor i na provod. Ovdje se borimo za Brazil, za 200 milijuna poreznih obveznika koji rade za nas," kazao je vođa brazilske plivačke reprezentacije Gustavo Otsukatest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!