Ostali sportovi

Martinović: '100 posto smo siguran da možemo bolje'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 29.07.2024.
Martinović: '100 posto smo siguran da možemo bolje'

Hrvatski reprezentativac Ivan Martinović osvrnuo se na poraz od Slovenije na Olimpijskim igrama u Parizu. Istaknuo je da mogu i moraju bolje te da su Slovenci zasluženo slavili...

Hrvatska rukometna reprezentacija izgubila je od Slovenije u drugom kolu Olimpijskih igara. Na dvoboj se osvrnuo Ivan Martinović:

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ovaj put smo bolje krenuli, bili smo jako agresivni u obrani. Pomagali smo si dosta, nisu imali rješenja u napadu. Kad smo imali krivu zamjenu, s dva igrača više, to su iskoristili i podigli. To smo sami krivi i to se ne smije dogoditi. Došli su do poravnanja, a u drugom poluvremenu je bilo slično kao protiv Japana. Imali smo šanse za povratak, no nismo uspjeli. Utakmica je završila kako je završila, glavu gore i sljedeća je Njemačka."

Je li u pitanju psihološki problem?

"Bile su prevelike rupe, posebno u drugom poluvremenu, nismo spajali u obrani kako smo se dogovorili. Vlah i Janc su prelagano prošli. Imali su lake golove. Mi smo se u napadu borili da zabijemo, oni su zasluženo su slavili. Trebamo jednostavno vjerovati u nas, igrati kako smo igrali u kvalifikacijama. Trebamo vjerovati u sebe i probati konstantno odigrati svih 60 minuta za sljedeću pobjedu."

Slijedi Njemačka.

"Znam dosta igrača, odradili su dobre pripreme, dobili su sve. Ovdje su odigrali dvije jako dobre utakmice i nadamo se da će završiti kao u kvalifikacijama, da ćemo imati bolji start i odigrati onako do kraja konstantno dobro, napadati ih i tražiti pobjedu. Vjerujem, ali teško je poslije poraza ovako, ali 100 posto smo siguran da možemo bolje i da će biti bolje. Sve može bolje." test

FOTO: Jozo Čabraja/Kolektiff/HRS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!