Ostali sportovi

Gaćina: 'Trener i ja smo se stvarno taktički dobro pripremili'

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 29.07.2024.
Gaćina: 'Trener i ja smo se stvarno taktički dobro pripremili'
Foto: Damir Senčar/HINA

Hrvatski stolnotenisač Andrej Gaćina pobjedom je otvorio nastup na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon meča istaknuo je da je taktika bila dobro pripremljena, iako je sporije krenuo u dvoboj prvog kola...

Andrej Gaćina je pobjedom otvorio svoj nastup na Olimpijskim igrama u Parizu nakon što je u prvom kolu svladao Rumunja Ovidiua Ionesca s 4:1 (11-8, 10-12, 11-8, 12-10, 11-5) poslije 42 minute igre. Inače, Gaćina je 68. igrač svijeta, a Rumunj 45.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Trener i ja smo se stvarno taktički dobro pripremili za ovaj meč. Mislim da je naš međusobni izjednačen i uvijek su to bili gusti mečevi. Sad sam malo sporije krenuo u prva tri seta, ali kad sam "izvukao" onaj set kada je vodio s 10-8 za njega, onda sam se opustio do kraja meča", kazao je 38-godišnji Zadranin, kome su ovo čak pete Igre.

Za prolazak u drugo kolo Gaćina će se boriti protiv Tajvanca Yun-Ju Lina, osmog igrača svijeta.

"Igrali smo dosad četiri puta. Nisam ga nikad dobio, ali nije me baš lako dobijao. Moram samo misliti na taktiku, sebe i svoju igru. Dobro se osjećam, zdrav sam, ništa me se zateže, baš mi je gušt igrati ovdje", kazao je Gaćina.

Od hrvatskih stolnotenisača danas nastupa i Tomislav Pucar u večernjem programu kojem je u drugom kolu suparnik Francuz Alexis Lebruntest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!