Ostali sportovi

Bombač nakon pobjede protiv Hrvatske: 'Pokazali smo tko je glavni na Balkanu'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 29.07.2024.
Bombač nakon pobjede protiv Hrvatske: 'Pokazali smo tko je glavni na Balkanu'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Vrlo vrijednu pobjedu upisala je Slovenija protiv Hrvatske. Svjesni su toga i u slovenskom taboru, a još su sretniji jer su svladali baš Hrvatsku...

Slovenska rukometna reprezentacija upisala je pobjedu 31:29 protiv Hrvatske, a izbornik Uroš Zorman isticao je važnost ova dva boda.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Bilo je to finale za nas, znamo kakav naboj utakmica nosi, kakve su emocije. Čestitam dečkima, svaka čast, odigrali su dobru utakmicu, nije bilo fantastično, jer znamo mi bolje. Šteta na kraju za razliku u golovima, jer i ovaj se broji, ali pobjedi se u zube ne gleda", poručio je Zorman.

Izbornik je dodao kako je Slovenija za razliku od susreta sa Španjolskom ovaj put zaspala na startu, ali kasnije izgledala jako dobro.

"Na otvaranju protiv Španjolaca u drugom smo poluvremenu pokvarili dojam iz prvog i završili porazom. Ovaj put smo lošije krenuli u utakmicu, ali u nastavku ipak konsolidirali svoje redove i pobijedili. Osim prvih deset minuta, tu su dečki su zaspali, bili su statični, a nakon toga smo diktirali ritam, uhvatili smo ih i imali kontrolu u drugom poluvremenu."

Dean Bombač također je bio presretan zbog ove pobjede.

"Odigrali smo dobru utakmicu, vrhunsku, požrtvovnu. Izdržali smo, mislim da nam je ovo vrlo važna pobjeda, a kako je protiv susjeda, tim je i slađa. Znamo da je ovo susjedski derbi i ako izgubiš utakmicu, znamo kako bi svi pisali. Vjerojatno smo učinili državu ponosnom i pokazali tko je glavni na Balkanu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!
  • cameosisjučer u 21:52
    da »balkan« …
    cameosis