Ostali sportovi

Cernogoraz nakon velike drame ostao bez plasmana u finale

HINA, Petar Jenjić • utorak, 30.07.2024.
Cernogoraz nakon velike drame ostao bez plasmana u finale
Foto: FaH

Giovanni Cernogoraz ostao je na korak do prolaska u finale trapa na Olimpijskim igrama u Parizu. Završio je na sedmom mjestu u kvalifikacijama, a prvih šest otišlo je dalje...

Hrvatski strijelac, europski i svjetski prvak u trapu Giovanni Cernogoraz, završio je nastup na Olimpijskim igrama u Parizu na sedmom mjestu, s obzirom na to da samo prvih šest ide u finale natjecanja. Nakon kvalifikacija imao je 122 pogođene mete i uslijedilo je dodatno raspucavanje.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Olimpijskom pobjedniku iz Londona 2012. suparnici u raspucavanju bili su: Amerikanac Derrick Scott Mein, Australac Mitchell Iles, Gvatemalac Jean Pierre Brol Cardenas, Marokanac Driss Hafari i Kinez Yu Haicheng.

Prvo su otpali Haffari i Iles, a ostali su nastavili raspucavati. Kinez je promašio zatim u sedmoj seriji, a borba se nastavila do 11. serije kada je hrvatski natjecatelj promašio i ostao bez finala.

Za prvo mjesto u kvalifikacijama raspucavat će Kinez Qi Ying, Britanac Nathan Hales, Šveđanin Rickard Levin-Andersson i Australac James Willetttest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!