Tenis

Ivan Ljubičić ponudio ostavku zbog loših rezultata francuskog tenisa na Olimpijskim igrama

Branimir Korać • srijeda, 31.07.2024.
Ivan Ljubičić ponudio ostavku zbog loših rezultata francuskog tenisa na Olimpijskim igrama
Foto: Kristijan Komarica

Francuska nema nijednog predstavnika u bilo kojoj konkurenciji u četvrtfinalu teniskog turnira na Olimpijskim igrama. Ivan Ljubičić označio je to katastrofalnim rezultatom te ponudio ostavku na funckiji čelnog čovjeka francuske reprezentacije...

Francuski tenis doživio je totalni debakl na Olimpijskim igrama u Parizu. Niti u singlu niti u parovima nema nijednog predstavnika u četvrtfinalu.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Ivan Ljubičić je pod ugovorom s Francuskim teniskim savezom, između ostalog bio je postavljen i za čelnog čovjeka reprezentacija, a sada je ponudio ostavku na tu funkciju.

"Rezultati su katastrofalni, to je realnost i apsolutno moramo preuzeti odgovornost. Već sam razgovarao s predsjednikom Saveza, odgovoran sam za reprezentaciju i ponudio sam ostavku na tu funkciju jer nismo uspjeli pripremiti igrače."

Ovo je tek treći put u povijesti da reprezentacija domaćina nema predstavnika u četvrtfinalu, ranije su u toj ulozi bili Grčka i Južna Koreja nije nisu niti očekivale četvrtfinale.

"Nemam problema nastaviti pomagati mladim igračima i organizirati stvari, ali što se tiče francuske reprezentacije to je stvar između trenera i izbornika, ne mogu čak niti razgovarati s igračima i nije prihvatljivo biti odgovoran za nešto što niti ne možeš promijeniti." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!