Tenis

Veliki preokret Lucije Ćirić Bagarić za finale turnira u Italiji

Petar Jenjić • petak, 02.08.2024.
Veliki preokret Lucije Ćirić Bagarić za finale turnira u Italiji

Lucija Ćirić Bagarić izborila je finale 75 tisuća dolara vrijednog turnira u Italiji nakon što je napravila preokret protiv slovenske tenisačice Veronike Erjavec...

Do nove pobjede na 75 tisuća dolara vrijednom turniru u talijanskom Cordenonsu stigla je Lucija Ćirić Bagarić koja je preokretom došla do plasmana u finale. U tri je seta bila bolja od Veronike Erjavec.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatska tenisačica slavila je s 0:6, 6:4, 7:6 nakon dva sata i 20 minuta provedenih na terenu. Ovo je našoj i slovenskoj predstavnici bio prvi međusobni dvoboj.

Nakon glatko izgubljenog prvog seta bez dobivenog gema, Erjavec je i u drugi krenula breakom, ali Ćirić Bagarić preokrenula je zaostatak i slavila sa 6:4.

Erjavec je u trećem setu imala dva puta po break prednost, jednom i servis za meč, no ipak smo gledali tie-break. U 13. igri Slovenka je propustila dvije meč lopte, a hrvatska iskoristila svoju prvu.

Za titulu će igrati protiv Anouk Koevermans iz Nizozemske. Ćirić Bagarić ovo je 14. finale karijere, a do sada ima osam titula. Zadnja četiri finala uspješno je odradila i ovo bi joj bila najveći trofej. test

ITF Cordenons, polufinale:
Lucija Ćirić Bagarić - Veronika Erjavec 0:6, 6:4, 7:6 (6)

FOTO: HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!