Tenis

Bošković izbacila nekadašnju 23. tenisačicu svijeta, pobjede Mikruta i Serdarušića

Petar Jenjić • ponedjeljak, 05.08.2024.
Bošković izbacila nekadašnju 23. tenisačicu svijeta, pobjede Mikruta i Serdarušića
Foto: FaH

Lea Bošković upisala je pobjedu u prvom kolu Challengera u Hamburgu, dok su Nino Serdarušić i Luka Mikrut izborili glavni turnir na Challengeru u Cordenonsu...

Uspješan meč prvog kola Challengera u Hamburgu imala je Lea Bošković koja je u tri seta, nakon preokreta, slavila protiv Mone Barthel. Nekada 23. tenisačica svijeta, danas je 158 mjesta slabije rangirana.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Bošković je slavila nakon preokreta s 5:7, 6:4, 6:3 nakon dva sata i šest minuta provedenih na terenu. U drugom će kolu igrati protiv treće nositeljice Arantxe Rus iz Nizozemske protiv koje do sada nikada nije igrala.

Uspješne nastupe imali su i hrvatski tenisači Luka Mikrut i Nino Serdarušić koji su izborili glavni turnir Challengera u talijanskom Cordenonsu, pobjedama u drugom kolu kvalifikacija.

Mikrut je igrao protiv domaćeg predstavnika Marcella Serafinija i kod vodstva 6:4, 3:0 njegov suparnik predao mu je meč. Trajalo je jedan sat i četiri minute.

Serdarušić je igrao protiv Gonzala Villanueve iz Argentine te došao do pobjede sa 7:5, 6:2 nakon jednog sata i 49 minuta igre. test

Challenger Hamburg, 1. kolo:
Lea Bošković - Mona Barthel 5:7, 6:4, 6:3

Challenger Cordenons, kvalifikacije:
Luka Mikrut - Marcello Serafini 6:4, 3:0 predaja
Nino Serdarušić - Gonzalo Villanueva 7:5, 6:2

FOTO:HINA/ Zagreb Open/ Rene Karaman

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!