Ostali sportovi

Marković: 'Znam da moram još puno raditi i da zaslužujem veliko finale'

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 05.08.2024.
Marković: 'Znam da moram još puno raditi i da zaslužujem veliko finale'
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Zadovoljan sa svojim nastupom, ali moram još puno raditi, kazao je nakon kvalifikacija diska na OI u Parizu Martin Marković.

Hrvatski bacač diska Martin Marković nije se uspio plasirati u finale Olimpijskih igara u Parizu nakon što je u kvalifikacijama zauzeo 16. mjesto s rezultatom 62.31 metara. Marković je u prvoj seriji bacio 61.22 metra, zatim 62.31, a u trećem pokušaju 61.62. Od finala ga je dijelilo 57 centimetara, a njegov osobni rekord iznosi 65.69 metara.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Borio sam se, dao sam sve od sebe. Ponosan sam i zadovoljan sam sa svojom energijom, pristupom, samopouzdanjem. Nažalost, falio je trenutak da malo dignem na kraju u drugoj seriji, da sam to napravio bilo bi dva metra dalje. Konkurencija? 22 ljudi ima olimpijsku normu za disk. To je jedna od najvećih, ako ne i najveća disciplina na Olimpijskim igrama, tako da mogu biti zadovoljan sa svojim nastupom. Isto tako znam da moram još puno raditi i da zaslužujem veliko finale", kazao je u izjavi za HTV 28-godišnji član Dinamo Zrinjevca.

Večeras u finalu ženskog diska na stadionu Saint Denis nastupa Sandra Elkasević. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!