Vodeni sportovi

Tucak: 'Tužno, žalosno i bezidejno prve dvije četvrtine'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 05.08.2024.
Tucak: 'Tužno, žalosno i bezidejno prve dvije četvrtine'
Foto: EPA

Izbornik hrvatske vaterpolske reprezentacije Ivica Tucak nije bio zadovoljan izvedbom u petom kolu Olimpijskih igara. Sada se moraju sabrati i razbistriti glavu za četvrtfinale protiv Španjolske...

Hrvatska vaterpolska reprezentacija odigrala je slabu utakmicu i upisala poraz od SAD-a u petom kolu Olimpijskih igara. Izbornik Ivica Tucak, u izjavi za HRT, očekivano nije bio nimalo zadovoljan:

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Ne sjećam se kad smo ovako tužno, žalosno i bezidejno kao u prve dvije četvrtine danas. Kasnije smo imali bezuspješan pokušaj da se vratimo. Nemam riječi u ovom trenutku kako smo loše odigrali, znali smo da će biti teška utakmica, ali ovo je neočekivano."

Hrvatska je uspjela ublažiti poraz, ali ništa više od toga: "Odigrali smo bez ijednog bloka, ijedne obrane. Jako lošta utakmica. Bili smo katastrofa, moramo se otrijezniti i doći sebi jer nemamo puno vremena. Za dva dana je četvrtfinale, najvažnija utakmica."

A to četvrtfinale neće biti nimalo lagano:

"Ovo je sigurno psihološki potres, sad ćemo vidjeti jesmo li u stanju dignuti se i pokazati ono što treba pokazati svaki sportaš. Trebamo zaboraviti i okrenuti se koji god protivnik bio. Vjerujem da i njima nije ugodno kada znaju da će s nama igrati, a naš cilj se zna." test

FOTO: EPA/YURI KOCHETKOV

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!