Ostali sportovi

Elkasević: 'Rekla sam curama, pošto me sada nisu pustile da pobijedim, da moram dalje u Los Angeles'

Petar Jenjić • ponedjeljak, 05.08.2024.
Elkasević: 'Rekla sam curama, pošto me sada nisu pustile da pobijedim, da moram dalje u Los Angeles'
Foto: Damir Senčar/HINA

Sandra Elkasević u vrlo opuštenom izdanju osvrnula se na osvajanje još jedne velike medalje za Hrvatsku. Najavila je i pohod na sljedeće Olimpijske igre, a ovu medalju posvetila je svom suprugu...

Do brončane medalje na Olimpijskim igrama stigla je Sandra Elkasević koja je u vrlo opuštenom tonu došla na intervju za HRT i osvrnula se na novi veliki uspjeh u karijeri:

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Dva zlata i sada jedna bronca. Osjećaj je predivan, ovo me opet stavlja da sam najbolja diskašica, iako je danas Altman postala dvostruka olimpijska pobjednica, ja imam dva zlata i broncu. Nakon Tokija i četvrtog mjesta bila sam jako tužna i stvarno bi mnogi odustali. Bio je težak povratak, ali vjerovala sam. Ovu cijelu sezonu sam fizički jako spremna, jako dobra, imam tehničkih problema i malo sam nestrpljiva, to se vidi po hicima u mrežu."

"Danas - atmosfera i osjećaj publike, vratilo me u 2012. godinu. Ne bojim se nikoga, dajem sve od sebe. Peh je što je Kineskinja bacila kao i ja. U petoj sam seriji čak i prebacila, ali bio je prijestup. Druga ili treća, meni je sasvim svejedno. Treća medalja za Hrvatsku i to na Dan pobjede. Dala sam sve od sebe, volim vas i borit ću se. Rekla sam curama pošto me sada nisu pustile da pobijedim, da moram dalje - Los Angeles 2028., vidimo se", nastavila je Sandra.

Ušla je među tri diskašice u povijesti koje su osvojile tri medalje na Olimpijskim igrama:

"Veliko je zadovoljstvo, ja sam najbolja jer imam dva zlata i jednu broncu, ali eto lovit ćemo još medalja. Nije kraj. Osjećam se dobro, željna sam ovoga, uživam. Najviše volim kad za Hrvatsku osvojim medalju, ovo mi jako znači."

Još jednom najbolji je bio treći hitac:

"Prvi hitac je bio dovoljno dobar da uđem među osam, drugi sam baš previše željela. Treći sam išla strpljivo do kraja. Bilo je u njemu tehničkih grešaka, ali bio je najdalji. Ostala sam do samog kraja, falilo je da ode malo više. Ne znam bi li mogla uloviti hitac za zlato, ali srebro je bilo u mojim rukama. Tada sam trebala kalkulirati, Feng je imala drugi hitac 67.13, ali ja sam pobjednica u duši i idem na sve ili ništa. Tako sam napravila i u zadnjoj seriji te ostala treća."

Neki su je već počeli otpisivati:

"Počeli su me otpisivati od 2016. godine, a ja u najboljim godinama, izgledam najmlađe na terenu. Nemojte misliti da sam bahata, nego samo je to istina."

Kome je posvetila medalju?

"Svome mužu Edisu koji me trpi 0-24, koji mi je najveća podrška, s kojim prolazim sve ono što nitko ne vidi. Mi smo neraskidiv tim, idemo dalje zajedno, idemo prema novim ciljevima." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!