Ostali sportovi

Joković: 'Španjolce možemo pobijediti ako pokažemo agresivnost koju smo imali protiv Grčke'

Mario Borko • utorak, 06.08.2024.
Joković: 'Španjolce možemo pobijediti ako pokažemo agresivnost koju smo imali protiv Grčke'
Foto: EPA

Hrvatski vaterpolisti zbog iznenađujućeg poraza od SAD-a pali su na četvrto mjesto skupine što znači da će za polufinale igrati protiv aktualnih prvaka Europe Španjolaca. Utakmicu su najavili Maro Joković i Ante Vukičević...

Hrvatski vaterpolisti doživjeli su u ponedjeljak poraz u zadnjoj utakmici grupne faze olimpijskog turnira u Parizu od SAD s 11:14. Hrvatska je tako završila kao četvrta i za mjesto u polufinalu će igrati protiv Španjolske.

Igraj na Olimpijske igre na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno) "Više nemamo pravo na pogrešku i kiks. Svjesni smo važnosti utakmice i težine suparnika. Ako pokažemo želju i agresivnost koju smo imali protiv Grčke imamo šanse za pobjedu i plasman u polufinale. Glavama smo već svi maksimalno fokusirani na utakmicu", rekao je osvajač olimpijskog zlata iz Londona Maro Joković.

Ante Vukičević je istaknuo kako je atmosfera u ekipi dobra: "Sve trebamo staviti iza nas, okrećemo se novom turniru. Ispred nas su nadam se tri utakmice, a prva je najbitnija. Znamo kakva su ekipa Španjolci. Znamo da su došli na turnir s visokim ambicijama, ali i mi također. Ako ćemo igrati kao protiv Grčke imamo šanse, možemo se nadati pobjedi i prolasku u polufinale."

Barakude protiv Španjolaca nastupaju u srijedu 7. kolovoza od 14 sati. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!