Tenis

Fett zaustavljena u drugom, Serdarušić u prvom kolu Challengera

Mario Borko • utorak, 06.08.2024.
Fett zaustavljena u drugom, Serdarušić u prvom kolu Challengera

Jana Fett i Nino Serdarušić izgubili su svoje mečeve na Challengerima. Hrvatska tenisačica u Hamburg je u drugom kolu neočekivano izgubila od Ruskinje Kudermetove u dva seta, a Serdarušić je u Cordenonsu poražen u tri seta od Španjolca Tabernera...

Loš dan za hrvatski tenis. Jana Fett poražena je u drugom kolu Challengera u Hamburgu sa 6:3, 6:3 od Poline Kudermetove, a Nino Serdarušić izgubio je na Challenger u Cordenonsu s 4:6, 6:1, 0:6 od Carlosa Tabernera.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Fett je izgubila svoj servis već u drugom gemu, do kraja seta je imala tri prilike za povratak u meč, ali nije ih iskoristila i Ruskinja ga je osvojila sa 6:3.

U drugom setu Kudermetova je u dva navrata imala prednost breaka koju je hrvatska tenisačica uspješno sustizala, ali je nakon toga još dva puta zaredom oduzela servis Fett i tako sa 6:3, 6:3 zaključila meč.

Serdarušić je u Italiji prošao kvalifikacije, ali na početku turnira nije mogao protiv više od 100 mjesta bolje rangiranog (ATP 408., ATP 298.) Španjolca. U prvom setu Taberner je s dva breaka došao do prednosti 5:2, hrvatski tenisač vratio je jedan, ali ipak Španjolac osvaja set sa 6:4.

U drugom je Serdarušić bio sjajan, tri puta je oduzeo protivnikov servis i bez obzira na to što je jednom izgubio svoj izjednačio je rezultat sa 6:1. U trećem setu očekivala se velika borba, ali Taberner se sa 6:0 “prošetao“ do drugog kola. test

Challenger Hamburg, drugo kolo:
Jana Fett (Hrvatska) - Polina Kudermetova (Rusija) 3:6, 3:6

Challenger Cordenons, prvo kolo:
Nino Serdarušić (Hrvatska) – Carlos Taberner (Španjolska) 4:6, 6:1, 0:6

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!