Tenis

Rafael Nadal propustit će US Open

Petar Jenjić • četvrtak, 08.08.2024.
Rafael Nadal propustit će US Open
Foto: EPA

Rafael Nadal objavio je na svojim društvenim mrežama da neće nastupiti na US Openu. Španjolac je rekao da će njegov sljedeći turnir biti Laver Cup u Berlinu...

Četverostruki osvajač US Opena, Rafael Nadal, preskočit će posljednji Grand Slam sezone u New Yorku, objavio je službeno na svojim društvenim mrežama:

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Pozdrav svima. Pišem vam kako bih vas obavijestio da sam odlučio kako ću preskočiti US Open, mjesto gdje sam stvorio sjajne uspomene. Nedostajat će mi večernji mečevi na Arthur Asheu, ali mislim da ne bih mogao dati 100 posto. Hvala mojim navijačima, falit ćete mi. Sretno svima, moj sljedeći turnir bit će Laver Cup u Berlinu."

Nadal je nastupio na Olimpijskim igrama gdje je u pojedinačnoj konkurenciji ispao u drugom kolu od kasnijeg pobjednika Novaka Đokovića, dok je u konkurenciji parova malo uspješniji bio s Carlosom Alcarazom gdje su igrali četvrtfinale.

Još se u Parizu mučio s ozljedom i ovo se čini ispravnom odlukom. Posljednji Grand Slam sezone na rasporedu je od 26. kolovoza do 8. rujna. Laver Cup igra se od 20. do 22. rujna. test

FOTO: EPA/ADAM IHSE

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!