Tenis

Mektić s novim partnerom u Montrealu zapeo već na drugoj prepreci

HINA, Mario Borko • četvrtak, 08.08.2024.
Mektić s novim partnerom u Montrealu zapeo već na drugoj prepreci
Foto: EPA

Nakon ranog ispadanja u prvom kolu olimpijskog turnira u parovima, Nikola Mektić je s Britancem Lloydom Glasspoolom poražen u drugom kolu ATP Mastersa u Montrealu...

Hrvatski tenisač Nikola Mektić i njegov partner Britanac Lloyd Glasspool u drugom su kolu došli do kraja puta na ATP Masters 1000 turniru u Montrealu.

Igraj na mečeve turnira u Montrealu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mektić i Glasspool su bili postavljeni za 15. nositelje, a u drugom kolu su bolji od njih bili treći nositelji, Britanac Joe Salisbury i Amerikanac Rajeev Raam sa 6:3, 7:6(4).

U cijelom meču Mektić i Glasspool nisu uspjeli oduzeti servis suparnicima koji su to učinili jednom. Dogodilo se to kod 4-3 u prvom setu, što je i bio ključni trenutak prve dionice.

Mektić ove sezone nastupa s Nizozemcem Wesleyjem Koolhofom, s kojim je i osvojio Masters u Indian Wellsu. Nizozemac se nešto duže zadržao na olimpijskim turniru i ne nastupa u Montrealu.

Hrvatski igrač Mate Pavić i njegov partner Marcelo Arevalo su postavljeni za četvrte nositelje. Bili su slobodni u prvom kolu, a tijekom četvrtka ih čeka meč drugog kola protiv Britanca Neala Skupskog i Novozelanđanina Michaela Venusa.

ATP Montreal, 2. kolo parova:
Joe Salisbury / Rajeev Ram (VB/SAD,3) - Nikola Mektić / Lloyd Glasspool (Hrv/VB,15) 6:3, 7:6(4)

FOTO: EPA/ALESSANDRO DI MARCO

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!