Tenis

Pavić i Arevalo rutinski do četvrtfinala Mastersa u Montrealu

Mario Borko • četvrtak, 08.08.2024.
Pavić i Arevalo rutinski do četvrtfinala Mastersa u Montrealu
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Hrvatski tenisač Mate Pavić i njegov partner Marcelo Arevalo iz Salvadora uspješno su obavili posao u drugom kolu ATP Masters 1000 turnira u Montrealu i izborili četvrtfinale...

Četvrti nositelji ATP Mastersa u Montrealu Mate Pavić i Marcelo Arevalo uspješno su preskočili prvu prepreku na turniru. Britanac Neal Skupski i Novozelanđanin Michael Venus pružili su solidan otpor, ali na kraju su izgubili sa 7:6 (4), 6:3.

Igraj na mečeve turnira u Montrealu na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pavić i Arevalo bili su slobodni u prvom kolu, a protiv britansko-novozelandske kombinacije najprije su spasili dvije break lopte kod zaostatka 4:3, a onda i jednu set/break loptu kod rezultata 6:5, prije nego što su u tie-breaku sa 7:4 osvojili prvi set.

U drugom je hrvatsko-salvadorska kombinacija povela s 3:0, ali protivnici se vraćaju na 4:3 prije nego što su im Pavić i Arevalo još jednom oduzeli servis i sa 6:3 dovršili posao.

Iduće kolo Paviću i Arevalu donosi meč protiv pobjednika iz susreta u kojem se sastaju Nijemci Krawietz i Puetz protiv Norvežanina Ruuda i Srbina Kecmanovića.

Masters u Kanadi se jedne godine igra u Torontu, a druge u Montrealu. Pavić je na tom turniru najdalje došao do finala 2021. godine kojeg je izgubio s Nikolom Mektićem, još je dva puta igrao polufinale, a prošle sezone je zaustavljen u četvrtfinalu. test

ATP Montreal, 2. kolo parova:
Mate Pavić/Marcelo Arevalo (Hrv/Sal, 4) - Neal Skupski/Michael Venus (VB/NZ, 9) 7:6(4), 6:3

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!