SuperSport HNL, 2. kolo, 09.08.2024, 18:30 h, Šibenik, Šubićevac, gledatelja: 2.578
Suci: Mateo Erceg (Pristeg), Hrvoje Radić (Split), Anto Marić (Zagreb)
Šibenik
Šibenik
Ivan Santini 14'
Josip Majić 22'
2:0(2:0) Slaven Belupo
Slaven Belupo

Start iz snova Šibenika, nakon Osijeka pao i Slaven Belupo

Mihaela Bradovski • petak, 09.08.2024.
Start iz snova Šibenika, nakon Osijeka pao i Slaven Belupo
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Povratnik u SuperSport HNL, Šibenik, upisao je i drugu pobjedu u novoj sezoni. U prvom kolu slavio je u gostima kod Osijeka s 2:1, a u drugom kolu bio je bolji od Slaven Belupa s 2:0...

Sjajan start Šibenika u novu sezonu i to povratničku sezonu u SuperSport HNL-u. U prva dva kola upisali su dvije pobjede i pokazali su kako će biti važan faktor u ovoj sezoni.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Pobjeda u Osijeku nije bila slučajna, tamo su iskoristili svaku priliku koja se ukazala, a dobru konverziju imali su i protiv Farmaceuta koji su odigrali dosta skromnu utakmicu.

Praktički prvi konkretniji napad Šibenika završio je pogotkom. U 12. minuti Katalinić je izgubio duel s Kolegom i srušio ga je na ulasku u 16 metara. Slobodni udarac iskosa izveo je Josip Majić, a loptu je pred golom u mrežu skrenuo Ivan Santini.

Nova prijetnja domaćina i novi pogodak. U 22. minuti raspoloženi Majić vukao je napad, pronašao na desnoj strani Božića, on šalje loptu pred gol gdje je Čović odbija, točno na nogu Majića koji zabija za 2:0.

Do kraja prvog dijela tek još jedna opasnija situacija i to je Perić pucao s nekih 15 metara, Čoviću je smetalo sunce, ali uspio je odbiti loptu.

U drugom dijelu domaćin je prvi zaprijetio. U 58. minuti nakon ubačaja pred gol u skoku je najviši bio Santini, pucao je glavom, ali lopta ide preko gola.

Kako je vrijeme odmicalo, tako je i Slaven Belupo sve više prijetio, pokušavali su Crepulja, Jelić Balta i Murić udarcima izvana, a blizu pogotka bio je Šuto koji je pucao iz gužve, ali nije zabio.

Ostalo je 2:0, Slaven Belupo je upisao drugi poraz, a Šibenik drugu pobjedu. test

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!