Vodeni sportovi

Popadić: 'Najgori poraz u životu', Burić: 'Bili su bolji'

HINA, Petar Jenjić • nedjelja, 11.08.2024.
Popadić: 'Najgori poraz u životu', Burić: 'Bili su bolji'
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Hrvatski vaterpolski reprezentativci prokomentirali su poraz od Srbije u finalu Olimpijskih igara. Toni Popadić nakon utakmice je rekao da mu je to najteži poraz u karijeri...

Hrvatska muška vaterpolska reprezentacija osvojila je srebrnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, u finalnom susretu igranom u La Defense Areni izgubila je od branitelja naslova Srbije sa 11:13.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Teško je, ovo mi je najgori poraz u životu, to je sigurno. Žao mi je prvenstveno zato što bili smo odlični u protekle dvije utakmice, koje su bile ključne i gdje smo stvarno pokazali nevjerojatan karakter. Danas na početku utakmice nismo bili pravi, nismo bili čvrsti u obrani. Pustili smo neke lagane golove i stoga nam se probudila neka nervoza i u napadu. Sve čestitke Srbima, zasluženo su pobijedili. Mi ćemo se jednostavno morati zadovoljiti sa srebrom. Trenutno boli, ali će proći", kazao je Toni Popadić, koji je utakmicu završio s tri obrane.

"Čestitam Srbima, danas su bili bolja ekipa, a nas je koštao ulaz u utakmicu. Poslije smo pokušavali naći priključak, ali nikako ih nismo mogli stići. Zakazali smo u najbitnijoj utakmici. Da li smo bili impresionirani? Ne, u utakmicu smo ušli kao u svaku drugu, to što su tu neki krugovi na zidovima, nije predstavlja ništa drugačije ostalih finala koje sam igrao", kazao je Rino Burić.

Loren Fatović je odlično krenuo i postigao dva gola, ali se potom uklopio u sivilo cijele momčadi:

"Ljudi su nam prelako zabijali s tri metra, i s devet metara, odakle su htjeli. Danas jednostavno nismo igrali dobro obranu. Nema objašnjenja, bilo bi lako da smo imali objašnjenja, to bi popravili nakon prvog primljenog gola. Jednostavno nije bio naš dan", kazao je Fatović. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!