Vodeni sportovi

Doček za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju organizira se u zračnoj luci

Sportnet, Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 12.08.2024.
Doček za hrvatsku vaterpolsku reprezentaciju organizira se u zračnoj luci
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Srebrni vaterpolisti danas se vraćaju s Olimpijskih igara u Parizu, a bit će im organiziran doček i to u Zračnoj luci u Zagrebu.

Nakon što su nas oduševljavali svojim nastupima u Parizu te u konačnici došli do borbe za zlatno odličje, hrvatski vaterpolisti danas se vraćaju kući.

Svečani doček organizira se u Zagrebu i to odmah nakon dolaska u Zračnu luku Franjo Tuđman.

"Predviđeno slijetanje u zagrebačku Zračnu luku Franjo Tuđman je u 20:20 sati.

Grad Zagreb je u suradnji s Vladom Republike Hrvatske, sukladno željama igrača i stručnog stožera, posebno za vaterpoliste pripremio svečani doček ispred Zračne luke, budući da vaterpolisti poradi svojih klupskih obveza i sezone koja uskoro počinje, već iste večeri moraju nastaviti put prema svojim gradovima. Doček će iz tog razloga biti pripremljen na platou parkirališta ispred pristanišne zgrade Zračne luke Franjo Tuđman, uz prigodan program koji započinje u 20 sati, uz nastup Zaprešić Boysa.

Hrvatski vaterpolski savez zahvaljuje Gradu Zagrebu koji je, u suradnji s Hrvatskim olimpijskim odborom i Vladom Republike Hrvatske, izašao u susret našim vaterpolistima kako bi im priredio doček ispred same zračne luke, a ujedno omogućio i navijačima, svim poklonicima vaterpola u nas, da pozdrave naše srebrne olimpijce", stoji u priopćenju. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!