Tenis

Mektić i Koolhof pobjedom otvorili nastup na Mastersu u Cincinnatiju

Petar Jenjić • utorak, 13.08.2024.
Mektić i Koolhof pobjedom otvorili nastup na Mastersu u Cincinnatiju
Foto: EPA

Nikola Mektić uspješno je odradio meč prvog kola parova na Mastersu u Cincinnatiju. S Wesleyjem Koolhofom slavio je u dva seta protiv francuske kombinacije...

Nakon što je protekli tjedan igrao u paru s Britancem Lloydom Glasspoolom, hrvatski tenisač Nikola Mektić vratio se u kombinaciju s Wesleyjem Koolhofom na Mastersu koji je počeo u Cincinnatiju.

Igraj na Masters Cincinnati na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Mektić i Koolhof su na otvaranju novog turnira igrali protiv francuske kombinacije Sadio Doumbia/Adrian Mannarino koju su dobili bez prevelikih problema u dva seta.

Završilo je 6:4, 6:2 nakon jednog sata i 13 minuta provedenih na terenu u njihovom prvom međusobnom dvoboju. Hrvatsko-nizozemska kombinacija spasila je četiri od pet break šansi, a iskoristila je četiri od deset na servis protivnika.

Protivnika u drugom kolu saznat će danas kada će svoj meč prvog kola igrati protiv aktualnih wimbledonskih osvajača Harrija Heliovaare i Henryja Pattena ili protiv kombinacije koja je za turnir dobila pozivnicu, Brandona Nakashime i Williama Woodallatest

Masters Cincinnati, 1. kolo:
Mektić/Koolhof - Doumbia/Mannarino 6:4, 6:2

FOTO: EPA/SANDER KONING

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!