Tenis

Mili Poljičak izborio četvrtfinale turnira u Sloveniji

Petar Jenjić • četvrtak, 15.08.2024.
Mili Poljičak izborio četvrtfinale turnira u Sloveniji

Mili Poljičak igrat će u četvrtfinalu ITF turnira u Mariboru nakon što je u dva seta bio bolji od češkog tenisača Daniela Patyja. To mu je nova pobjeda bez izgubljenog seta...

Nakon što je svladao Filippa Moronija (ATP 1593.), do nove pobjede na 25 tisuća dolara vrijednom turniru u Mariboru stigao je Mili Poljičak (ATP 473.) koji je u meču osmine finala igrao protiv češkog predstavnika Daniela Patyja (ATP 702.).

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski tenisač došao je do pobjede sa 6:2, 7:5 nakon jednog sata i 35 minuta provedenih na terenu, u njihovom prvom međusobnom dvoboju.

Poljičak je napravio break odmah na početku meča i poveo 2:0, a kasnije novim breakom zaključio set sa 6:2. U drugom je imao break prednosti i vodstvo 4:2, Paty je poravnao na 4:4, ali Poljičak je oduzetim servisom u 11. gemu usmjerio meč u svoju korist.

Za plasman u polufinale igrat će protiv dobro nam znanog Slovenca, Blaža Role, nekada 78. tenisača svijeta, koji ima 15 titula na Challengerima i Futuresima, ali trenutno je na rubu TOP 1000. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!