Tenis

Dodig i Murray prošli dalje, poraz Mektića i Koolhofa

HINA, Petar Jenjić • petak, 16.08.2024.
Dodig i Murray prošli dalje, poraz Mektića i Koolhofa
Foto: Marko Jurinec/HINA

Ivan Dodig i Jamie Murray izborili su četvrtfinale Mastersa u Cincinnatiju, dok je Nikola Mektić s Wesleyjem Koolhofom upisao poraz od wimbledonskih pobjednika...

Hrvatski veteran, 39-godišnji Ivan Dodig plasirao se u četvrtfinale parova na ATP turniru tenisača iz serije Masters 1000 u Cincinnatiju.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

On i 38-godišnji Škot Jamie Murray u susretu su drugog kola svladali Talijane Simonea Bolellija i Andreu Vavassorija sa 7:5, 7:6.

Iskusna hrvatsko-škotska kombinacija u četvrtfinalu će igrati protiv specijalista za igru u singlu Francuza Arthura Filsa i Čileanca Nicolasa Jarryja koji su iznenadili druge nositelje Indijca Rohana Bopannu i Australca Matthewa Ebdena.

Ranije u petak Nikola Mektić se s Nizozemcem Wesleyjem Koolhofom nije uspio plasirati u četvrtfinale, bolji od njih su u susretu drugog kola bili wimbledonski pobjednici Finac Harri Heliovaara i Britanac Henry Patten sa 6:7, 7:6, 10:5.

U četvrtfinalu će Haliovaara i Patten opet s druge strane imati jednog Hrvata Matu Pavića te Salvadorca Marcela Arevala. Bit će to dvoboj osvajača dva posljednja Grand Slama jer su Pavić i Arevalo bili najbolji u Roland-Garrosu. test

Masters Cincinnati, osmina finala:
Heliovaara/Patten - Koolhof/Mektić 6:7 (3), 7:6 (2), 10:5
Dodig/Murray - Bolelli/Vavassori 7:5, 7:6 (4)

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!