Tenis

Mili Poljičak dobru formu potvrdio osvajanjem naslova u Mariboru!

Petar Jenjić • nedjelja, 18.08.2024.
Mili Poljičak dobru formu potvrdio osvajanjem naslova u Mariboru!

Hrvatski tenisač Mili Poljičak stigao je do najvrjednijeg trofeja u svojoj karijeru, titule na ITF turniru u Mariboru. U finalnom meču slavio je protiv Filipa Jeffa Planinšeka...

Odličnu formu nastavlja Mili Poljičak koji je danas stigao do najvrjednije titule u pojedinačnoj konkurenciji. U finalu 25 tisuća dolara vrijednog turnira u Mariboru slavio je u dva seta protiv domaćeg predstavnika, Filipa Jeffa Planinšeka.

Igraj na Mallorca - Real Madrid na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Hrvatski tenisač došao je do pobjede sa 6:4, 6:2 nakon jednog sata i 42 minute provedene na terenu. Bio im je ovo prvi međusobni dvoboj.

U prvom setu napravio je dva breaka i poveo s 4:1, Slovenac je jednom oduzeo servis protivniku, ali više od toga nije išlo. Odmah na početku drugog seta mladi hrvatski predstavnik oduzeo je servis svom protivniku, a kasnije još jedan, nakon čega je iskoristio svoju četvrtu meč loptu.

Poljičak je igrao svoje sedmo finale u pojedinačnoj konkurenciji i stigao do četvrte titule. Do sada su to sve bili ITF 15 turniri. U zadnja dva mjeseca hrvatski tenisač odigrao je četiri finala i osvojio ukupno tri titule. test

ITF Maribor, finale:
Mili Poljičak - Filip Jeff Planinšek 6:4, 6:2

FOTO: HTS

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!