Nogomet

Poznat djelitelj pravde na Maksimiru, već je ranije sudio Dinamu

Petar Jenjić • nedjelja, 18.08.2024.
Poznat djelitelj pravde na Maksimiru, već je ranije sudio Dinamu
Foto: Josip Regović/PIXSELL

Poznata je sudačka postava za prvu utakmicu četvrtog pretkola Lige prvaka između Dinama i Qarabaga koja je na rasporedu u utorak. Predvodit će je švedski sudac Glenn Nyberg koji je već ranije sudio Dinamu...

Dinamo u utorak na Maksimiru igra prvu utakmicu četvrtog pretkola Lige prvaka protiv Qarabaga. Dvoboj je na rasporedu u 21 sat, a UEFA je danas objavila imena sudaca za tu utakmicu.

Igraj na Dinamo - Qarabag na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Prvi sudac dvoboja bit će Glenn Nyberg iz Švedske, pomagat će mu njegovi sunarodnjaci Mahbod Beigi i Andreas Söderkvist, dok je četvrti sudac Adam Ladebäck. U VAR sobi bit će dva njemačka suca, Bastian Dankert i Johann Pfeifer.

Nyberg je iskusan sudac koji je protekle sezone sudio pet utakmica Lige prvaka, dvije utakmice Europske lige i jednu utakmicu Konferencijske lige te tri na netom završenim Olimpijskim igrama.

Sudio je i tri utakmice na Europskom prvenstvu, dvije u grupnoj fazi (Rumunjska - Ukrajina, Albanija - Španjolska), kao i osminu finala između Francuske i Belgije.

Dinamu je sudio u drugoj rundi kvalifikacija Lige prvaka 2021. godine na gostovanju kod Omonije, kao i u grupnoj fazi Europske lige iste godine protiv Genka. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!