Ostali sportovi

Dvije osvajačice olimpijske medalje skakat će na Hanžekovićevom memorijalu

HINA, Petar Jenjić • ponedjeljak, 19.08.2024.
Dvije osvajačice olimpijske medalje skakat će na Hanžekovićevom memorijalu
Foto: EPA

Pred nama je novo izdanje Memorijala "Boris Hanžeković" čije će se natjecanje u skoku u dalj održati na Trgu bana Josipa Jelačića. Na njemu će sudjelovati i dvije osvajačice olimpijske medalje iz Pariza...

U sklopu "Boris Hanžeković" memorijala i ove će se godine održati Zagreb City Challenge, atraktivno natjecanje u skoku u dalj na Trgu bana Josipa Jelačića na kojem će nastupiti i poznate svjetske atletičarke.

Igraj na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

To su: Jasmine Moore, osvajačica brončane medalje na Olimpijskim igrama u Parizu u skoku u dalj i troskoku te Shanieka Ricketts, olimpijska doprvakinja u troskoku, objavili su u ponedjeljak organizatori.

Sudeći prema privremenoj startnoj listi, natjecanje skakačica u dalj u petak 6. rujna bit će istinski spektakl, sa skakačicama u dalj iz samog svjetskog vrha.

Osim Moore i Ricketts, na listi sudionica Zagreb City Challengea su i finalistice natjecanja u skoku u dalj na OI u Parizu, Ackelia Smith i Alina Rotaru-Kottmann te prvakinja Azije Sumire Hata i prvakinja Balkana Milica Gardašević.

Natjecanje na Trgu bana Jelačića 6. rujna počinje u 17:30 sati. test

FOTO: EPA/FRANCK ROBICHON

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!