Ostali sportovi

Ozljeda zaustavila Plazibata, neće nastupiti na Gloryju u Zagrebu

Branimir Korać, HINA • ponedjeljak, 19.08.2024.
Ozljeda zaustavila Plazibata, neće nastupiti na Gloryju u Zagrebu
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Najbolji hrvatski kickboksač Antonio Plazibat zbog ozljede je otkazao nastup 21. rujna u zagrebačkoj Areni na borilačkoj priredbi "Glory 95", objavila je velika svjetska kickboxing organizacija, nizozemski Glory.

Nakon što je u lipnju prošle godine slomio ruku u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, Plazibat se trebao vratiti u ring 21. rujna na borilačkoj priredbi "Glory 95".

Nažalost, zbog nove ozljede lakta bio je primoran otkazati nastup u zagrebačkoj Areni.

"Plazibat je prema uputama liječnika, bio je prisiljen odustati od borbe protiv Levija Rigtersa," navodi se u službenom priopćenju.

Oglasio se i Plazibat na društvenim mrežama.

"Nažalost, imam loše vijesti. Morao sam se povući iz ove borbe zbog nove ozljede u laktu. Molio sam doktore da mi dozvole nastup, ovo je trebala biti važna borba za mene. Trebala se održati u Hrvatskoj, naporno sam radio kako bi se Glroy održao u Hrvatskoj. Nažalost, ja se neću moći boriti. Vratit ću se, ali ne sada," kazao je Plazibat.

"Dobra je vijest da će se Glory održati 21. rujna u Zagrebu. Dođite i podržite ovaj event, ja ću biti tamo kako bih podržao sve borce i ovu priredbu," dodao je.

Podsjetimo, najbolji hrvatski kickboksač je u lipnju prošle godine u Rotterdamu u borbi za naslov privremenog prvaka Gloryjeve teške kategorije, izgubio od Nizozemca nigerijskih korijena Tariqa Osara nokautom u petoj rundi. Osaro je potkraj prve runde jednim "kickom" slomio Plazibatu ruku koji se nastavio boriti. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!