Košarka

Repeša: 'Želimo srušiti duopol Virtus Bologne i Armani Milana'

Petar Jenjić • srijeda, 21.08.2024.
Repeša: 'Želimo srušiti duopol Virtus Bologne i Armani Milana'

Trener Trapani Sharka, Jasmin Repeša, najavio je ciljeve novog talijanskog prvoligaša uoči početka priprema za sljedeću sezonu. Istaknuo je da je cilj razbijanje duopola Armani Milana i Virtus Bologne, ali za tako nešto puno se toga treba poklopiti...

Novog talijanskog prvoligaša, Trapani Shark, u sljedećoj će sezoni voditi hrvatski trener Jasmin Repeša koji se odlučio na novi izazov u dugačkoj karijeri. U razgovoru s Corriere dello Sport uoči početka trening kampa za novu sezonu govorio je o klupskim ambicijama:

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Na pitanje želi li jednog dana igrati u Euroligi, Repeša je odgovorio:

"Provocirate li me s tim pitanjem. Jasno je da je europska košarka na najvišoj razini cilj. Isto kao i razbijanje duopola Virtus Bologne i Armani Milana."

Zahvaljujući investitorima, klub sa Sicilije u svoje je redove doveo: Langstona Gallowaya, Tibora Pleissa, Justina Robinsona, Johna Petrucellija i Akwasija Yeboaha, kao i Chrisa Hortona i JD Noatea.

"Radit ćemo najbolji posao koji možemo, svaki dio mora sjesti na svoje mjesto. Morat ćemo se konsolidirati, pobjeđivati što više i pokušati gledati što dalje kako bismo ostvarili ciljeve."

Trapani će uoči početka sezone igrati i prijateljski turnir na kojem će još sudjelovati: Partizan Derthona i Ryukyu Golden Kingsi. Održat će se 7. i 8. rujna. test

FOTO: Budućnost VOLI

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!