Nogomet

Pašalić: 'Ovdje igramo najbolji nogomet, ali idući tjedan tamo moramo još jače i bolje'

Mihaela Bradovski • četvrtak, 22.08.2024.
Pašalić: 'Ovdje igramo najbolji nogomet, ali idući tjedan tamo moramo još jače i bolje'
Foto: Nel Pavletić/PIXSELL

Marco Pašalić bio je opasan i protiv Olimpije, u nekoliko navrata je prejetio, ali nije zabio. Rijeka je remizirala 1:1 s Olimpijoim, a Pašalić je zadovoljan kako je Rijeka izgledala...

Marco Pašalić nakon remija u prvom susretu protiv Olimpije nije bio posebno razočaran, ali je svjestan da će u Ljubljani trebati još jače i čvršće.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Nismo loše igrali, iako smo primili na žalost taj gol. Ovdje igramo najbolji nogomet, ali idući tjedan tamo moramo još jače i bolje. No dobro smo igrali i možemo biti zadovoljni."

Pašalić nije danas zabio, imao je jedan jak udarac izvana u gostujućeg vratara, ali i pogođenu gredu izravno iz kornera.

"Danas nije ušla, možda će drugi put. Bitno je da igramo kao ekipa, nije bitno tko će zabiti, igrali smo lijepo, imali dobre akcije, u drugom dijelu malo pali, ali svaka čast svima, ostavili smo srce na terenu."

Pašalić je posebno zadovoljan prvim poluvremenom i to je recept za uzvrat.

"Moramo nastaviti tu gdje smo završili u prvom dijelu, da ne mijenjamo ništa i kada se mijenjaju igrači da ostane sve isto. Zadnjih pola sata smo malo pali, ali sve je to dio nogometa, dobri su, imaju brze igrače."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!