Nogomet

U Zrinjskom tinja nada u prolaz: 'Teško je, ali vjerujemo, vježbali smo i penale'

Branimir Korać, HINA • srijeda, 28.08.2024.
U Zrinjskom tinja nada u prolaz: 'Teško je, ali vjerujemo, vježbali smo i penale'
Foto: Denis Kapetanović/PIXSELL

Zrinjski je poražen u prvom susretu protiv Vitorije Guimaraes s visokih 3:0, ali unatoč tome nada se da može do preokreta u Mostaru...

Trener nogometaša Zrinjskog iz Mostara Mario Ivanković izrazio je vjeru da njegova momčad može proći Vitoriu iz Guimaresa usprkos 0:3 porazu u prvom susretu prije tjedan dana u Portugalu i plasirati se u Konferencijsku ligu iako je nepoznato hoće li zbog ozljeda moći nastupiti standardni Antonio Ivančić i Ivan Posavec.

Igraj na utakmice Konferencijske lige na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Jučer smo vježbali i penale. Jest teško, ali vjerujemo. Vjerujem ja, vjeruje stožer, ljudi u klubu, igrači... Ako nam se sve poklopi, sve je moguće", rekao je Ivanković na klupskoj konferenciji za novinare.

U prvome susretu igranome u Guimaresu, momčad premijerligaša BiH Zrinjskog je pokleknula u drugome poluvremenu kada su primili tri jeftina gola uz brojne greške obrane.

"Probat ćemo od prve minute nametnuti svoj ritam, jer gore od onog iz Portugala ne možemo", dodao je.

Trener Ivanković potvrdio je kako je zbog ozljeda upitan nastup nekoliko igrača, među kojima su i hrvatski internacionalci Antonio Ivančić i Ivan Posavec. Posavec je u Portugalu zadobio lakši potres mozga i trenira odvojeno od ekipe, dok se Ivančić ozlijedio na zadnjem treningu.

Zrinjski je prošle godine postao prva momčad iz BiH koja se plasirala u natjecanje po skupinama Konferencijske lige u kojoj su zabilježili pobjedu protiv AZ Alkmaara i odigrali neodlučeno s Aston Villom. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!