Tenis

Marin Čilić upisao pobjedu nakon više od 600 dana

Petar Jenjić • četvrtak, 29.08.2024.
Marin Čilić upisao pobjedu nakon više od 600 dana
Foto: Marko Jurinec/HINA

Marin Čilić vratio se na teniske terene na Challengeru na Mallorci gdje je igrao protiv domaćeg tenisača Alberta Barrosa Camposa i svladao ga u dva seta...

Svoj treći povratak na teniske terene u zadnjih godinu i pol dana upisao je Marin Čilić koji je nastupio na startu Challengera u Mallorci i došao do prve pobjede još od ATP turnira u Puneu početkom 2023. godine, nakon 602 dana.

Igraj na teniske mečeve na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Nekada treći tenisač svijeta, Čilić je dobio pozivnicu organizatora i iskoristio je za slavlje u dva seta protiv Alberta Barrosa Camposa, trenutno 346. na ATP ljestvici, u njihovom prvom međusobnom dvoboju.

Ćilić je odmah u prvom gemu meča napravio break i sačuvao ga sve do kraja. U trećem gemu drugog seta opet je oduzeo servis protivniku, Campos se odmah vratio, ali kod 4:4 hrvatski predstavnik radi novi break te zatim zaključuje meč u svoju korist.

Nakon niza i niza problema s ozljedama, Čilić se vratio pobjedama, a već u drugom kolu čeka ga sunarodnjak Duje Ajduković koji je bio bolji od Martina Landaluceatest

Challenger Mallorca, 1. kolo:
Marin Čilić - Alberto Barroso Campos 6:4, 6:4

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!