Nogomet

Trener Salzburga: 'Igramo protiv pet prvaka, ali stvarno mislim da možemo proći'

Mihaela Bradovski • petak, 30.08.2024.
Trener Salzburga: 'Igramo protiv pet prvaka, ali stvarno mislim da možemo proći'
Foto: EPA

Jedan od protivnika Dinama u Ligi prvaka bit će i Salzburg, a Austrijanci su jako zadovoljni ždrijebom te se nadaju prolazu...

Salzburg će imati jako težak posao protiv protivnika iz prva dva pota, igrat će protiv Real Madrida, PSG-a, Atletico Madrida i Bayer Leverkusena. No iz trećeg i četvrtog pota izvukao je protivnike s kojima može igrati, Feyenoord, Dinamo, Brest i Spartu iz Praga.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Osam fantastičnih utakmica protiv nevjerojatnih protivnika. Vrlo je važno da ovim susretima pristupimo s puno entuzijazma i uživanja u njima. Posebno će biti zanimljivi dvoboji s Real Madridom i PSG-om", ističe sportski direktor Salzburga Bernhard Seonbuchner.

Zadovoljan je i trener Pepijn Linders iako je dobio jednog protivnika kojeg je htio izbjeći - Real Madrid.

"Nisam htio Real Madrid, on uvijek na kraju pobijedi. To je prva misao koju sam imao, ali je istinita i stojim iza nje. Međutim bit će za moje igrače posebno doći i igrati na Santiago Bernabeuu."

Lijnders je u globalu zadovoljan.

"Igrat ćemo protiv pet prvaka i tri doprvaka, osam je protivnika i svašta se može dogoditi. Dalek je put do sljedeće faze natjecanja, ali stvarno vjerujem da možemo do prolaza. Najvažnije je da odigramo u skladu s našim mogućnostima, da pokažemo tko smo i koliko smo talentirani. Trebat će nam naši navijači više nego ikada." test

FOTO: EPA/MIGUEL A. LOPES

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!