Nogomet

Riječani dan nakon blamaže u Ljubljani: 'Zakazali smo u svakom segmentu, bili smo kao miševi'

Branimir Korać • petak, 30.08.2024.
Riječani dan nakon blamaže u Ljubljani: 'Zakazali smo u svakom segmentu, bili smo kao miševi'
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Veliko je razočaranje u redovima Rijeke i dan nakon teškog i ružnog poraza u Ljubljani. Igrači u potpunosti preuzimaju odgovornost na sebe.

Kapetan Rijeke Ivan Smolčić ispričao se odmah u ime cijele momčadi za ono što je Rijeka odradila jučer u Ljubljani gdje je poražena od Olimpije s 5:0.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Prije svega htio bih se u ime cijele ekipe ispričati svim navijačima i svima koji nas prate za ovakav rezultat i odnos. Preuzimamo potpuno odgovornost, sve što smo jučer dogovarali bilo je kako treba, pripremili su nas kao i svaki put, ali naša je potpuna odgovornost za ovo jučer. Ne mogu reći da nismo bili na nivou jer nismo bili ni blizu toga, sve je palo u prvoj minuti, ali ozbiljnoj ekipi ne može se dogoditi ovo. Naravno da imaš plan B, ali ovo jučer nije izgledalo nikako. Naša je potpuna odgovornost. Uskoro je nova utakmica, potrudit ćemo se da pokažemo što nam znači ovaj grb. Ovo jučer, iskreno, sramota."

Slijedi Dinamo, Rijeka ima priliku pokazati da je ovo sve bio loš dan.

"Dinamo je ozbiljna ekipa, ali naša je dužnost da pružimo maksimum. Ne možemo ništa obećati osim da ćemo dati svoj maksimum, to je minimum što možemo."

Vrlo razočaran bio je i Niko Galešić koji također preuzima odgovornost i krivicu.

"Jednostavno smo zakazali u svakom segmentu, bili smo stvarno kao miševi, ništa nismo napravili na terenu i za to smo samo mi krivi. Nas 11 na terenu i nitko drugi. Nismo ni došli do toga da odigramo taktiku, kasnili smo u svakom trenutku, u svaki duel, nijedan pas nije bio pravi. Možemo se samo ispričati navijačima."

Protiv Dinama morat će puno bolje.

"Moramo skupiti glave, porazgovarati i ostaviti srce na terenu. Moramo se potući s njima i pokazati da imaš to srce i želju. Moramo ići maksimalno i ništa drugo."

Vratar Martin Zlomislić ispričao se navijačima.

"Krivica je na nama igračima, nismo bili pravi ni svoji. Ispričavam se ljudima koji su došli, cijelom klubu, osramotili smo ovaj grb i to nije u redu."

Zlomislić skida odgovornost s trenera i prebacuje je na momčad.

"Ovdje trener nema što, pripremi se taktika, primaš gol u prvoj minuti i sve pada u vodu. Dok se stabiliziraš, primamo drugi i treći gol, sve smo krivo napravili. Krivica je nas igrača."

Protiv Dinama treba pokazati bolje lice.

"Od očajavanja nema ništa. Što je bilo, bilo je, ne možemo to promijeniti, jednostavno moramo se okrenuti prema naprijed, probati se izvući. Idemo protiv Dinama pokazati dsa je ovo bio samo loš dan i odigrati što bolju utakmicu."

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!