Nogomet

Dinamo prodaje pakete ulaznica za Ligu prvaka, mogu ih kupiti samo članovi kluba

Branimir Korać, GNK Dinamo • petak, 06.09.2024.
Dinamo prodaje pakete ulaznica za Ligu prvaka, mogu ih kupiti samo članovi kluba
Foto: GNK Dinamo

Dinamovi navijači saznali su i na koji način mogu do ulaznica za utakmice Lige prvaka na Maksimiru. One će se prodavati isključivo učlanjenima u klub i to u paketima za sve utakmice.

Dinamo će u sezoni 2024/25. po deveti put u svojoj povijesti igrati UEFA-inu Ligu prvaka, a u nastavku donosimo informacije o ulaznicama za domaće utakmice na stadionu Maksimir.

Igraj na utakmice Lige prvaka na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Klub je odlučio kako će ulaznice za domaće utakmice u Ligi prvaka prodavati u paketima, a to ekskluzivno pravo bit će rezervirano isključivo za članove kluba. Ukoliko se sve ulaznice ne rasprodaju u sklopu paketa, prodavat će se pojedinačno. Pojedinačne ulaznice po početku prodaje također će biti dostupne samo za članove kluba, a ukoliko se ne rasprodaju, nakon toga će biti dostupne za sve ostale navijače.

Paketi ulaznica za UEFA Ligu prvaka u prodaju kreću u subotu, 07. rujna, a kupovina će se moći obaviti ISKLJUČIVO online putem na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/.

CIJENE PAKETA ULAZNICA ZA LIGU PRVAKA:

Sjever gore 76 €

Sjever dolje 120€

Zapad gore 180€

Zapad dolje 240€

*Tribina jug neće biti u ponudi u paketima ulaznica za Ligu prvaka.

Podsjećamo sve navijače koji nisu članovi kluba da se brzo i jednostavno online putem mogu učlaniti u klub, a odmah po završetku procesa učlanjivanja i verifikacije članstva na servisu https://tickets.gnkdinamo.hr/membership imat će pravo kupiti svoj paket ulaznica.

*NAPOMENA* Nakon kupovine paketa ulaznica, na ulaznicama nije moguće promijeniti ime, odnosno osobu koja s ulaznicom može ući na stadion!

KUPOVINA PAKETA ULAZNICA UZ OBROČNA PLAĆANJA

GNK Dinamo napominje svim navijačima koji su ujedno korisnici Privredne banke Zagreb i Erste banke kako će prilikom kupovine paketa ulaznica za domaće utakmice UEFA Lige prvaka u sezoni 2024/25. svoje pakete moći kupiti u obročnim ratama ukoliko u svojoj banci imaju aktiviranu tu opciju.

GNK Dinamo naime, ima potpisan ugovor s bankama Privredna banka Zagreb i Erste banka, a prema odrednicama spomenutih ugovora korisnici spomenutih banaka svoje će godišnje ulaznice moći otplatiti obročno i trošak podijeliti na rate. Kupovina na rate moguća je samo na Ticket pointu, dok se prilikom online kupovine kompletna cijena karte mora platiti u jednom obroku.

O završetku prodaje paketa ulaznica, kao i o početku prodaje pojedinačnih ulaznica za spomenute utakmice, klub će pravovremeno izvještavati na svojim službenim kanalima. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!