Nogomet

Rooney: 'Oduvijek sam htio igrati za Celtic, ali stvari se jednostavno nisu poklopile'

HINA, Mario Borko • nedjelja, 08.09.2024.
Rooney: 'Oduvijek sam htio igrati za Celtic, ali stvari se jednostavno nisu poklopile'
Foto: EPA

Reprezentativnu stanku Manchester United i Celtic iskoristili su tako da njihove legende odigraju humanitarnu utakmicu na Old Traffordu, a u prvi plan je iskočio Wayne Rooney koji je zabio gol, a emotivno je vezan uz oba kluba...

Bivši engleski reprezentativac Wayne Rooney je na utakmici legendi Manchester Uniteda i Celtica otkrio kako je tijekom karijere htio igrati škotski klub.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Rooney je na utakmici legendi između Manchester Uniteda i Celtica odigranoj na Old Traffordu zabio jedan gol, a na kraju ju je nakon izvođenja jedanaesteraca pobjedu odnio škotski klub s 5:4.

"Celtic je uvijek bio momčad koju sam pratio i uvijek sam želio da pobijede. Nažalost, nisam dobio priliku, ali volio bih da sam u jednom trenutku igrao za Celtic. Nisam imao tu priliku, nije išlo. Mislim da su uvijek su bile posebne utakmice protiv Celtica", rekao je Rooney.

Nije prvi put da Rooney govori o svojoj ljubavi prema škotskom klubu, otkrivši da je "uvijek pratio Celtic" nakon što je kao kapetan vodio Englesku do pobjede nad Škotskom na Celtic Parku 2013.:

"Uvijek uživam dolaziti ovamo i bio sam u Celtic Park već nekoliko puta i uživao sam na stadionu pa je očito bilo još bolje što smo pobijedili. Bilo je sjajno voditi dečke u takvoj utakmici i uvijek je sjajno biti kapetan momčadi u takvoj prilici na Celtic Parku. Bila je to sjajna utakmica igrati i sjajno pobijediti. Moja obitelj i ja uvijek smo pratili Celtic, ionako otkako sam bio dječak, pa sva moja djeca imaju dresove Celtica i uvijek pazim na rezultate", rekao je tada kapetan engleske reprezentacije.

Prije početka utakmice, Rooney je dobio vlastiti personalizirani Celticov dres te se našalio: "Nisam siguran hoće li mi to sada pristajati. Puno vam hvala na tome, cijenim to. Postavit ću ovo u svoju kuću."

U ovoj humanitarnoj utakmici prikupljeno je gotovo milijun funti za Zakladu Manchester Uniteda. test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!