Nogomet

Poljaci izbjegavali miks zonu, Moder se jedini pojavio: 'Modrić je poput vina, što stariji to bolji'

Mihaela Bradovski • ponedjeljak, 09.09.2024.
Poljaci izbjegavali miks zonu, Moder se jedini pojavio: 'Modrić je poput vina, što stariji to bolji'
Foto: Davor Javorović/PIXSELL

Poljaci su nakon susreta priznali Hrvatskoj kako je bila bolja i da je zasluženo slavila. Njihovi mediji bili su vrlo kritički prema igračima...

Velike zamjerke imali su Poljaci prema svojim igračima za ono što su prikazali na travnjaku, ali i za ponašanje nakon meča. Poljski mediji tvrde kako su igrači izbjegli miks zonu, prolazili pokraj novinara govoreći kako su umorni ili pak izlazili na drugi izlaz. Jedini koji se pojavio i stao pred medije je Jakub Moder.

Igraj na nogometne utakmice na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"U drugom poluvremenu vidjelo se koliku prednost Hrvatska ima. Imamo puno toga za analizirati jer nas u listopadu čekaju nove dvije utakmice u kojima trebamo osvajati bodove", istaknuo je Moder.

"Poljska mora igrati hrabrije, Hrvatska je bila bolja. U rijetkim trenucima smo bili bolji, ali definitivno imamo kvalitete za hrabriju igru i da duže držimo loptu u svojim nogama. Nakon utakmice znali smo da je pobjeda Hrvatske zaslužena, ali da smo samo neke stvari bolje odradili, mogli smo do boda."

Moder je vodio borbu s Lukom Modrićem koji ga je impresionirao.

"Modrić je klasa, on je poput vina, što stariji to bolji. Imali smo problema u veznom redu. Hrvatska je tu imala prednost i dobro je hranila svoje napadače. Nismo se mogli nositi s tim." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!