Ostali sportovi

Taekwondo klub Marjan pokorio konkurenciju na jakom međunarodnom turniru u Beogradu

Sportnet, Mario Borko • ponedjeljak, 09.09.2024.
Taekwondo klub Marjan pokorio konkurenciju na jakom međunarodnom turniru u Beogradu

Lena Stojković donijela je u Parizu šestu olimpijsku medalju za hrvatski taekwondo, a da se ne treba bojati za budućnost pokazao je njezin matični klub Taekwondo klub Marjan koji je u Beogradu na međunarodnom turniru za mlađe kategorije osvojio prvo mjesto...

Nema straha za budućnost taekwondo kluba Marjan. Na jakom međunarodnom turniru u Beogradu pod nazivom EX YU open Marjanovi članovi su osvojili uvjerljivo prvo mjesto u ekipnom poretku pored 82 kluba.

Igraj na sve sportove na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Slika 2 od 2.

Na prvom su mjestu s čak 776 bodova ispred drugoplasiranog Herkulesa iz Srbije koji je osvojio 548 bodova. Za Marjan je nastupilo 13 juniorskih i kadetskih reprezentativaca Hrvatske i svih 13 je osvojilo odličja.

Slika 1 od 1.

Turni je velike bodovne vrijednosti za rang liste, ali i pripremni za nadolazeća svjetska i europska prvenstva za juniore, kadete i mlađe seniore tako da je ovo bio još jedan odličan pokazatelj vrhunskog rada Marjana.

Zlatne medalje osvojili su Petra Uglešić, Magdalena Matić i Ana Lučić, srebrni su Lana Graovac, Maja Srhoj, Karmen Eraković, Luna Antunović, Viljem Bezjak i Šimun Kurtić dok su bronce odnijeli Marija Miladin, Marija Uglešić, Marin Ćurković i Lana Zaninovićtest

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!