Nogomet

Tramezzani uoči gostovanja u Slavoniji: 'Ne želimo olako shvatiti ovu utakmicu'

Branimir Korać • ponedjeljak, 09.09.2024.
Tramezzani uoči gostovanja u Slavoniji: 'Ne želimo olako shvatiti ovu utakmicu'

Nogometaši Istre 1961 nastup u SuperSport Hrvatskom kupu počinju u Donjim Andrijevcima gdje ih čeka domaći član Treće HNL Istok, Tomislav...

Paolo Tramezzani vodi Istru 1961 u Slavoniju gdje je čeka dvoboj protiv domaćeg Tomislava na startu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa.

Igraj na utakmice SuperSport HNL-a na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Veselim se ovoj utakmici jer je Kup važno natjecanje. Krucijalna utakmica, još jedna borba pred nama i važan test. Nadamo se da ćemo se suprotstaviti ekipi Tomislava na najbolji mogući način, znamo što nam je činiti i znamo na koje poteškoće možemo naići kad se igra ovakav tip utakmica. Ne smatram da će sutra biti lagana utakmica i ne želim je olako shvatiti. Spremni smo i igrat ćemo naš nogomet, kako i uvijek igramo", najavljuje Tramezzani.

Talijanski stručnjak pokušao se upoznati s protivnikom kako bi otklonio mogućnost iznenađenja.

"Mislim da je moja ekipa mentalno spremna, ekipa ima kvalitetu, a prije svega što cijenim je srce koje igrači imaju, volju za igranjem, žrtvu. Mislim da je Tomislav dobra ekipa, imaju nekoliko dobrih individualaca, igraju na svom terenu i zasigurno su opasni."

Antonio Maurić oprezan je uoči ovog dvoboja.

"To je sve na jednu utakmicu. Ako nam se poklopi možemo daleko dogurati. Prvi nam je protivnik Tomislav, na papiru se čini lakša utakmica, ali to su uvijek neugodni protivnici, pogotovo na njihovom domaćem terenu. I oni će sigurno dati sve od sebe, ne trebamo nikoga podcijeniti, ali svakako želimo otići tamo i pokazati zašto smo favoriti." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!