Nogomet

Šibenčani nakon više od mjesec dana ponovno na Šubićevcu, u goste dolaze Varaždinci

Mihaela Bradovski • nedjelja, 15.09.2024.
Šibenčani nakon više od mjesec dana ponovno na Šubićevcu, u goste dolaze Varaždinci
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Šesto kolo SuperSport HNL-a zaključit će Šibenik i Varaždin. Bit će to tek druga domaća utakmica za Šibenik ove sezone i prva na Šubićevcu od 9. kolovoza...

Susjedi na ljestvici Šibenik i Varaždin sastaju se u šestom kolu SuperSport HNL-a. Šibenčani su dosad upisali tri pobjeda i dva poraza te imaju bod više od Varaždinaca.

Igraj na Šibenik - Varaždin na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

Šibenik je od prvog kola krenuo snažno i pokazuje kako nije zalutao u ovo društvo. Pobjede u gostima kod Osijeka i Lokomotive te kod kuće protiv Slaven Belupa, svakako to potvrđuju.

Carevićeva momčad jedina dva poraza upisala je u gostima kod Dinama i Gorice, a u dosadašnjem dijelu sezone potvrdila se kao vrlo tvrd protivnik koji jako dobro zna igrati na rezultat.

Posebno se to vidjelo na gostovanjima kod Osijeka i Lokomotive gdje je dolazila do prednosti i onda pametnom igrom čuvala vodstvo i na kraju došla do pobjede.

Careviću zamjeraju da Šibenik ne igra atraktivno, međutim svjestan je kako nema previše opcija za doći do pobjede s trenutnim kadrom protiv kvalitetnijih protivnika. S Varaždinom će mu biti teško, Šafarićeva momčad izgleda vrlo dobro i pokušat će i u ovom susretu slaviti.

U posljednja dva kola Varaždin je stigao do zasluženih pobjeda. Nadigrao je i Slaven Belupo i Lokomotivu, a posebno dobro izgledao je u Kranjčevićevoj gdje je mogao puno uvjerljivije slaviti od konačnih 1:0.

Mjesto, vrijeme, sudac

Šibenik, Šubićevac, 20:00

Sudac: Ante Čulina

Nedostaju

Šibenik: Pozo (ozljeda)

Varaždin: Mamić (ozljeda)

Prošli dvoboj

Šibenik ne zna za pobjedu protiv Varaždina već šest utakmica. Posljednji put svladao ga je 2020. godine u Varaždinu s 3:1 uz hat-trick Denija Jurića dok je Leon Benko bio jedini strijelac za domaćina. U posljednjem dvoboju Varaždin je slavio na Šubićevcu s 2:0 golovima Mitrovskog i Brodića.

Prognoza

Ravnopravan dvoboj u kojem je sve moguće, a remi se nekako čini najizvjesnijim. test

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

SuperSport HNL

  • Rezultati
  • Ljestvica

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!