Nogomet

Vranješ: 'Da se Dinamo krene otvoreno nadigravati s Bayernom, dobio bi pet komada'

Mihaela Bradovski • nedjelja, 15.09.2024.
Vranješ: 'Da se Dinamo krene otvoreno nadigravati s Bayernom, dobio bi pet komada'
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon poraza od Hajduka u najvećem hrvatskom derbiju, Dinamo se okreće Europi i Ligi prvaka gdje ga očekuje gostovanje kod Bayerna...

Igrajući u Njemačkoj, Jurica Vranješ često je bio s Bayernom na suprotnim stranama. Jasno je tko će biti favorit, ali Vranješ smatra kako Bayern neće doći do uvjerljive pobjede.

Igraj na Bayern - Dinamo na SuperSport.hr (18+ Igraj odgovorno)

"Niti Hajduk nije imao neke šanse na Maksimiru pa je pobijedio. Mnogi sada misle da će Dinamo dobiti porciju u Münchenu posebno jer Bayern traži dobar start protiv autsajdera, ali Dinamo je izrastao u ozbiljnu ekipu i više nije kanta za napucavanje u Europi. Bayern je veliki favorit, ali ne vjerujem da će pobijediti s velikom razlikom", kaže Vranješ za Sportske novosti.

Vranješ je svjestan kako će Dinamo 90 posto vremena provesti braneći se.

"To su utakmice u kojima se postaviš u niski blok i moliš Boga da rano ne primiš gol. Da se Dinamo krene otvoreno nadigravati, dobio bi pet komada, ovako će čekati kontre brzih napadača Hoxhe, Cordobe, Pjace. Bojim se da će imati dva ili tri sprinta, a ostatak vremena se braniti", kaže Vranješ i dodaje:

"Protiv ovakvih protivnika možeš se samo nadati da nećeš izgubiti s velikom razlikom i onda tražiti svoju priliku protiv Salzburga, Slovana, Celtica. Samo bi luđak mogao reći da Dinamo ide pobijediti na Allianz Areni." test

Sviđa ti se članak? Podijeli ga!

  • Najnovije
  • Najčitanije

Izdvojeno

Sportnet Forum

Za komentiranje članaka morate biti prijavljeni kao član Sportnet Kluba. Prijavite se!